Lapas

piektdiena, 2011. gada 12. augusts

Apaļš 10!!!

Kā gadījies, kā ne, bet apaļi 10 gadiņi aizritējuši, kopš mana dēlēna piedzimšanas. Pa kuru laiku tas viss noticis un kad mans bērns ir izaudzis aš līdz 10 gadiem, neprasiet - nezinu...

Par šo bildi Ceitai noteikti sirds sāpēs, bet diemžēl vienīgā dāvana, kas šodien tika man, ir šādā bezcerīgā stāvoklī (diez vai nakts ūdens peldē tai ko līdzēs :(, laikam jau būs pagalam)...

Šodien uzņēmāmies neiespējamo misiju - izklaidēt 11 gabalus desmitgadnieku!  Elle un Indija laikam ir tikai tādi bērnu šļupsti salīdzinājumā ar šo jautro un visnotaļ atraktīvo kolektīvu :)
Sākām ar Līvu akvaparku - jubilāra tētis un mans brālis tika pie godpilnā pienākuma rūpēties, lai neviens no ciemiņiem nepaliktu ļengans un auksts kādā trubā vai baseinā - laikam jau tika ar šo pienākumu godam galā, jo visi no akvaparka iznāca sveiki un veseli, un neizsakāmi pārlaimīgi :)
Mēs ar Čiepiņu tikmēr braucām izlūkot tuvumā esošo Ragakāpas dabas taku - jāsaka godīgi, pēc stundu ilgiem meklējumiem (lai arī iepriekš jau i-net plašumos biju izpētījusi, kur tā ir, it kā arī zīmes saliktas, bet tomēr atrast tās kāpas bija sarežģītāk, nekā domāju) tās beidzot arī uzgāju, lai konstatētu, ka tik un tā laika šim priekam - izskriet pa dabas taku - nepietiek :(
Devos atpakaļ uz akvaparka stāvlaukumu gaidīt tusētājus.
Meitiņa vēl īsti netur līdzi brāļa ballītei - saldi čuč... Es tikmēr ar muļķībām nodarbojos - pētu sevi stiklu atspulgos un knipsēju debesis :)))
Tā kā Ragakāpas dabas taka mums iet secen, dodamies atpakaļ uz Rīgu iestiprināties - nesodiet mani bargi, jā - tas ir Mc... ne gluži kvadrātā, bet kaut kas, ko bērni ļoti mīl. Dēla dzimšanas dienās sakām "nē" veselīgam dzīvesveidam un maksimāli izbaudam "aizliegto augli" :)))
Pēc neveselīgās maltītes seko mūsu - pieaugušo - svētbrīdis - uz 111 minūtēm bērni tiek iespundēti tumšā telpā, lai 3D formātā noskatītos "Vāģi 2" - filma, ko pietaupījām speciāli dēla dzimšanas dienai (citādi jau būtu aiztesušies uz to pagājušo piektdien, kad bija pirmizrāde :D)
Pa to laiku atvelkam elpu un sagādājam nelielu pārsteigumu jubilāram - torti ar svecītēm, ko jau mājās ģimenes lokā notiesāt :)

Diena veiksmīgi pavadīta - laikam jau lieki teikt, kādā komā esmu - tā bērnu savākšana, aizvešana, vāķīšana, regulāra pārskaitīšana, lokālo strīdu risināšana u.t.t. u.t.j.p. dikti nogurdina. Tā vien gribas piedzerties - ja ne līdz nāvei, tad vismaz līdz līmenim, kad suns purnu laiza (man tak beidzot ir pašai savs suns šīs goda funkcijas veikšanai :D) - kā nekā tie taču ir mani svētki, mana bērna dzimšanas diena!!!
... bet spēka nav pat šim prieciņam :)))

9 komentāri:

Daiga teica...

Lai tik aug vesels un laimīgs! Domāju, ka šī ir tā dzimšanas diena, kas viņam paliks atmiņā uz visu mūžu - tik atraktīvi un atbilstoši puiciskām interesēm ( te es vairāk par filmu)nosvinēta!

Sveicieni arī Tev, Inese, 10 gadu mamma, tas jau stāžs :D
Veselību, izturību un izdomu, veicot šo mammbūšanas procesu!

Aija Elliņa teica...

Sveicieni jubilāram dzimšanas dienā un sveicieni, Inese, arī Tev! :) Lai jūs abi esat veseli, laimīgi un apmierināti ar dzīvi! :)

ceita teica...

Sveicieni Tev un Tavam jubilāram!!!
Jautra ballīte jums izdevusies!
Par to pirmo bildi, nu, jā... ...

Diāna teica...

Brīnišķīga ballīte, lai gan prasa no vecākiem milzīgu pacietību un resursus. Jau desmit gadi! Apsveicu!

Ilze teica...

Tiešām godam nosvinēta ballīte! Sveicieni Tev un brašajam mazajam vīrietim. Man ar jau pilnas ausis piedīktas par ''Vāģu'' filmu,tā kā svētdien dosimies uz kino.

andrasballe teica...

Jums izdevusies īsta un kārtīga dzimšanas dienas ballīte :) Arī es pati no savas un māsas bērnības atceros tieši tādas un līdzīgas,kā labākās dzimšanas dienas kas noteikti manai mammai magi sakot bija nogurdinošas :)

Inese(Gadalaiku Skices) teica...

Hip,hip -urrā jubilāram un noteikti arī mammītei!!!
Super jauku svētku dienu esat sarīkojuši savam jubilāram!Un ne tikai jubilāram,viņam līdzi svētku priekus baudījis paprāvs pulciņš citu gavilējošu siržu!Jauki!!!
Jā,Inesīt -pa kuru laiku viņi izaug?Nu pa kuru?Un kadēļ aug tik ātri!?Mans vecākais dēls savus 10 nākamajā pavasarī svinēs!Savukārt es savu 10 gadu jubileju atceros ļoti labi.Bija daudz draugu,atrakcijas,tusēšanās...vai tiešām tas bija pirms....nu atklāšu -20gadiem!?neticās...

Ineta teica...

Es ari piebiedrojos šim kuplajam sveicēju pulciņam-Daudz laimītes Tavam dēliņam, Inese!!! Kā jau Daiga teica-10 gadu stāžs mammas godā- ari Tev ir apaļa jubileja :D, sveciens tajā!

Inese teica...

Mīļš paldies, meitenes, par apsveikumiem un laba vēlējumiem - šodien grūti kaut ko atsākt darīt, jo vakar pulveris izbeidzās galīgi un pavisam :D
Jau 9 gadus 11.augusts ir bijis un vēl ir nozīmīgākā diena gadā, kad savam mīlulim rīkoju svētkus dienas (citus gadus - pat divu dienu) garumā. Šī tradīcija ir tā iegājusies, ka meitiņai, piemēram, vispār vēl nav bijusi dzimšanas dienas ballīte. Visi spēki un enerģija tiek brālim...
Lai arī zinu, ka šī diena ir arī mana svētku diena, tomēr mans prieks ir tikai patīkamajā nogurumā pēc smagi pavadītas svinību dienas :))) Tā ka ļoti priecājos, ka jūs apsveicat arī mani, jo tie patiešām ir mani svētki, es takš tos pirms 10 gadiem nopelnīju smagā darbā :D
Vēlreiz - mīļš, mīļš paldies!!!
Ceita - saulespuķe atdzīvojās ūdens peldē, par ko man liels prieks :D