Lapas

piektdiena, 2011. gada 7. oktobris

Visa tāda laimīga...

... visa tāda sapņaina :)))
...ir dziļa nakts, apkārt kluss un mierīgs (ja neskaita Minkāna nakts dzīves elementus :D), bet man nav miera, nevaru aiziet gulēt nepastāstot, ka šovakar bija ilgi gaidītais Ričarda Klaidermana koncerts :))) Burvīga mūzika burvīgā izpildījumā, tikai ārkārtīga mazuma piegarša...
Lai arī man galvenokārt patīk romantiskie, maigie skaņdarbi, kas tā vien aicina uz neierobežoto sapņu pasauli, tomēr ar baudu izdzīvoju arī dramatiskākus toņus - tiem taču arī ir vieta mūsu dzīvē un sapņos. Un nepamet sajūta, ka viņš rotaļājas ar klavierspēli un koķetē ar publiku - ar tādu vieglumu un tādu neviltotu prieku.
Cik labi, ka ir tādi cilvēki, kas savu talantu neiznieko, nepatur sev, bet izmanto to, lai priecētu citus.
Emocionālākais un piesātinātākais skaņdarbs šovakar bija "Sinfonia Titanic" - jāatzīst, ka šādā izpildījumā to nemaz nebiju dzirdējusi - tajā ir visa emociju gamma gan saistībā ar traģisko notikumu, gan arī ar kino romantisko mīlas stāstu



Pie viena izmantoju izdevību palielīties par to, kā mani lutina ar dāvanām :)
Nereti nākas aizdomāties, ka rokdarbnieki ir tāda cilvēku kategorija, kuriem neko nevar uzdāvināt, jo viņi taču visu paši var pagatavot :))) Tad nu lielos ar dāvanu, kas mani saviļņoja un aizkustināja līdz sirds dziļumiem - protams, to saņēmu no cilvēka, kurš (kura) mani pazīst līdz kaulam - to jau var redzēt, ne?


Meitiņai tika skaistā rožu kaste ar burvīgu kleitiņu - kastīte ir tik burvīga un tik MANA, ka ļoti gribējās to prihvatizēt, bet tomēr esmu apņēmības pilna savam bērnam neatņemt viņai piederošas lietas :)))
Mana dāvana ir šī apaļā kastīte - un, skat, kas tur bija akurāti salikts :D - lentītes, pērļu izšūts maciņš un visu laiku labākā grāmata par kaķiem :))) Dievinu kastītes, dievinu maciņus, dievinu lentītes un, protams, dievinu kaķus - viena maza dāvaniņa, bet tajā ir viss, ko dievinu...


Rokdarbnieces sapņu mandala :)))


Un pats galvenais - tas tika dāvināts ar vārdiem, ka dāvana jāizlieto tikai priekš sevis. Nu esmu sprukās, jo priekš sevis jau nekad nav laika, bet te tāds skaistums, tāda lentu bagātība - gribot negribot būs vien sev arī kas jāpagatavo :)))


Un visu lielo patiesību grāmatiņa par kaķiem ("Tavs kaķis (Tavs šefs)"), kas, piemēram, mums atklāj, ka "Kaķa vienīgais noslēpums ir tas, kādēļ viņš nolēma kļūt par mājdzīvnieku", vai arī tāda superpatiesība, ka "Kaķi varētu valdīt pār Visumu, tikai viņiem tas nerūp".


Tādi, lūk, man mazie lielie prieki - vislielākais prieks, ka man ir tāda Draudzene...

8 komentāri:

Irēna teica...

Viss tiešām tik skaists un romantisks! Prieks par koncertu!

Anda teica...

superīgas dāvanas :)

Biene teica...

Par koncertu -ja jau par maz, tad noteikti skaisti un neaizmirstami!Ļoti personīgas un emocionālas dāvanas ,ar lielu mīlestību!

Aija Elliņa teica...

Priecājos kopā ar Tevi, Inese! :) Lai šādi prieki būtu vairāk!

Sarkanā Biete teica...

Ak, kas burvīgu dāvanu! Tagad tik jārada pašai sev kaut kas:)

Ineta teica...

Tiešām lieliskas dāvanas! Kārbiņas vien ir ko vērts-tik burvīgas, kad es priecātos pat tad, ja tās būtu tukšas :))

Laine teica...

Lieliskas dāvanas! Tik precīzi piemeklētas! Tik ļoti par un ap tevi!
Ar nepacietību gaidu, kāds šedevrs uzbursies no lentītēm Klaidermaņa saviļņotai rokdarbniecei!

Inese(Gadalaiku Skices) teica...

Cik jauki,ka tur biji un baudīji šo dvēseles mūziku!Diemžēl man šoreiz šī baudīšana klātienē izpalika.Tomēr kaut nedaudz, laiku pa laikam, to sev kompensēju,klausoties mājās Klaidermana skaņdarbus!
Un tā Tav dāvaniņa!Cik pārdomāta un tik mīļa!Burvīgi -man arī ļoti ļoti patīk!:))