Lapas

piektdiena, 2012. gada 13. aprīlis

Zucchero

:))))) es ir spārnos :)))))

Foto: Aivars Liepiņš, Dienas mediji http://www.diena.lv/foto/redakcijas-foto/arena-riga-uzstajas-zukero-13941639?image=2#gallery

Fantastisks koncerts - mēs tomēr esam viena laimīga paaudze, ka to visu varam baudīt pie mūsdienu iespējām :)


Nevaru teikt, ka esmu Zucchero fane, vismaz ne tādā līmenī, ka zinātu par viņu vairāk, nekā viņš pats par sevi :), vienkārši man patīk... kā viss itāliskais :)
Ja godīgi, par viņa eksistenci uzzināju tikai dažus gadus atpakaļ, kad nejauši redzēju Albert Hall koncerta ierakstu (varbūt kļūdos, bet tas varētu būt 2008.gada koncerts) - un iemīlējos, neglābjami un neatgriezeniski. Iemīlējos viņa mūzikā, iemīlējos tai fantastiskajā koncertzālē (pat nospraudu sev dzīvē vēl vienu mērķi - noteikti apmeklēt kādu koncertu Albert Hall zālē, nereāli, bet sapņot tak nav kaitīgi :D). Bet visvairāk jau gan laikam toreiz iemīlējos Cheb Mami tumšajās acīs :))))



Kura gan var palikt vienaldzīga :)

Kaut kas arī no jaunā albuma (Chocabeck) - tik ļoti sailgojos pēc Itālijas...





Un šodien vēl piektdiena 13-tais :))) 
...kas var būt labāks...
 

4 komentāri:

Sandra Spu teica...

O, jā - kādreiz biju Zukero fane, man tiešām patīk viņa dziesmas!

Daiga teica...

paldies... nepazinu agrāk tādu talantu, instrumentālais fonā jau ir kas neaprakstāms, balss skan nevainojami!
Mani līdz tirpiņām paķēra 2. un 4.video :)
izjutu šo mūziku kā piezemētu, ar svaru svaru, kas, stāvot stingri ar abām kājām uz zemes, ļauj dvēselei pacelties virs debesīm.

Sixspārne teica...

Wow! Paldies Tev par šo ierakstu! Par pašu mūziķi neko nezināju, bet dziesmas senas un dzirdētas. Tagad zināšu, kas tās izpilda un kā izskatās! :) Jo izskats viņam arī tāds nerātni velnišķīgs! :) Pirmā dziesma fantastiska, bet šo: http://www.liveinternet.ru/users/-wall-/post162327702/ radio Skonto gan bieži atskaņo. :)

Inese teica...

Daiga - nu Tu tā pateici, nu tik precīzi... Klausīties to dzīvajā bija kas prātam neaptverams - viņa balss patiešām ir vienreizēja
Sixspārnīt - es jau arī līdz tam tik zināju dziesmas, bet tas koncertieraksts (AlbertHall) mani tik ļoti pārsteidza, ka sāku ieklausīties un interesēties vairāk par šo mūziķi - tā teikt labāk vēlu, nekā nekad :)))